top of page

VILL DU JOBBA HOS OSS?

Vi jobbar med flera spännande projekt inom VVS och kyla, och vi är i en tillväxtfas med flera pågående och inkommande uppdrag. Vår utbildningsbakgrund är civilingenjör inom maskinteknik samt väg- och vattenbyggnadsteknik, inriktning energisystem, och vi har jobbat inom VVS-branschen i flera år.

Vi söker just nu VVS konsulter till vårt kontor i centrala Stockholm som vill arbeta i utmanande projekt tillsammans med oss, både yrkeserfarna VVS-konsulter och nyexaminerade studenter med ingenjörs/civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller samhällsbyggnad och gärna energiområdet.

Du är välkommen att höra av dig till Johan och Patrik med en spontan ansökan.

LEDIGA TJÄNSTER

Uppdragsledare inom VVS 

 

Är du en erfaren uppdragsledare på jakt efter nya utmaningar?

 

Vill du ha stor frihet att utforma din roll samt de projekt som du leder? Vi växer mer än någonsin och kompletterar nu gruppen med en ytterligare uppdragsledare inom VVS som vill vara med på resan att ta oss till nästa nivå.

 

I rollen som uppdragsledare ansvarar du för att leda och utveckla uppdragen i sin helhet med fokus på utförande, kvalitet och ekonomi. Arbetet innefattar initiala kundkontakter, anbudsarbete, utredningar, projektgenomförande samt uppföljning under förvaltningsskedet. Uppdragsledarrollen innebär även att du leder mer juniora medarbetare och agerar mentor för dessa.

 

Varför jobba hos SEC Projekt?

I Stockholm sitter vi ett härligt gäng med en unik spetskompetens inom VVS. Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och med metoder och arbetssätt som verkligen ligger i framkant. Vi är en flexibel arbetsplats med ett öppet klimat och ett stort fokus på frihet genom ansvar. Just nu befinner vi oss på en ordentlig tillväxtresa där möjligheterna framåt är många.

 

SEC Projekt är det lilla bolaget inom VVS med de stora kunderna. Vi har en unik spetskompetens och lång erfarenhet inom VVS, med en rad av Sveriges främsta prestigeprojekt i ryggsäcken. Tillsammans har vi erfarenhet av VVS och kylaprojektering inom kommersiella fastigheter och industrilokaler både för om-och nybyggnadsprojekt.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet som konsult inom VVS branschen. Vi ser att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande teknisk utbildning inom VVS. Du arbetar självständigt med projektering och uppdragsledning som konsult eller projektledare.

Vidare tror vi att du likt oss trivs i en dynamisk och fartfylld miljö där ständigt ställs för nya utmaningar. Du intresseras av affären och har en mycket god förmåga att skapa långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.

Vill du höra mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Patrik Grönkvist eller Johan Revholm. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Patrik Grönkvist

+46 (0) 73 - 412 78 30

Johan Revholm

+46 (0) 72 - 226 59 73

bottom of page